Walentynki 2016

Walentynki 2016

Zapraszamy na wyjątkowy wieczór w naszej restauracji. Blask świec, szczególne menu i towarzystwo ukochanej osoby…cóż chcieć więcej…?

 

Kieliszek Prosseco

A glass of Prosecco

I

Tatar z krewetek i małży Św. Jakuba, kiszoną rzepą i szalotką, podane z syropem z granatu

Shrimp and St. James mussels tartare with, pickled turnips and shallots, served with syrup of pomegranate

II

Carpaccio z jelenia i buraczków podane na salsie ze szparagów i fig

Carpaccio of deer and beetroot served on salsa with asparagus and figs

III

Sorbet truskawkowy z prosseco

Strawberry sorbet with prosecco

IV

Przepiórka belgijska faszerowana czarną truflą, podana z puree z topinamburu i białym balsamico

Belgian quail stuffed with black truffle, served with a puree of Jerusalem artichokes and white balsamic vinegar

V

Cytrynowy tiul z temperowaną czekoladą z truskawkami i lodami waniliowo- szafranowymi

Lemon tulle with tempered chocolate with strawberries and vanilla – saffron ice cream

 

Cena/price 149 pln za osobę/person